در این مقاله می خواهیم درباره export کردن جدول های SQL از طریق Export Wizard به فایل های excel صحبت کنیم.
SQL Server Management Studio (SSMS) امکانی برای export کردن داده های جدول دیتابیس به فایل excel را فراهم می کند. ذخیره داده های جدول به عنوان یک فایل excel از طریق SQL Server با استفاده از wizard امکان پذیر می باشد.
جدول های SQL
روش اول: یک راه بسیار ساده انتخاب همه نتایج هر یک از جدول ها با استفاده از راست کلیک و انتخاب select all می باشد، سپس دوباره راست کلیک کرده و گزینه Copy with Headers را انتخاب کرده و آن ها را در فایل excel کپی می کنیم.
روش دوم: برای export یک یا چند جدول با یک روش دلخواه یا فقط با انتخاب داده های موجود در SSMS: در این جا ما دیتابیسی را که از قبل وجود داشته و جداولی دارد انتخاب کردیم.
گام ۱: روی دیتبابیس کلیک کرده و Task را انتخاب می کنیم و سپس روی Export Data کلیک می کنیم.
گام ۲: روی دکمه Next کلیک می کنیم.
گام ۳: در Choose a Data Source، SQL Server Native Client 11.0 را انتخاب کرده و روی دکمه Next کلیک می کنیم.
گام ۴: در قسمت Data Source: نوع احراز هویت login مربوط به SQL Server خود را انتخاب کرده و فیلدهای username و password را پر می کنیم. حالا دیتابیس خود را انتخاب کرده و دوباره روی Next کلیک می کنیم.
گام ۵: در قسمت Choose a Destination مقصد موردنظر خود را انتخاب می کنیم، در این جا ما Microsoft Excel را انتخاب کرده و Next را می زنیم.
گام ۶: در بخش Destination مکان مورد نظر را انتخاب کرده و روی Next کلیک می کنیم.
گام ۷: Table copy را انتخاب کرده و دوباره کلید Next را می زنیم.
گام ۸: source tables را برای export انتخاب می کنیم، همچنین می توانیم با کلیک کردن روی Edit Mapping یک نگاشت انجام دهیم، همچنین با کلیک روی Edit SQL می توانیم ترتیب یا نوع داده ای جدول ها را تغییر دهیم و سپس روی Next کلیک می کنیم.
گام ۹: در Review Data Type Mapping گزینه ای برای انتخاب استفاده از نوع داده ای global وجود دارد. اگر پیغام خطا نمایش داده شد می توانید با انتخاب گزینه On Error آن را نادیده بگیرید و روی دکمه Next کلیک کنید.
گام ۱۰: در پنجره Save and Run Package گزینه Run Immediately را انتخاب کرده و روی Next کلیک می کنیم.
گام ۱۱: Execution Status: اجرا با موفقیت انجام می شود و سپس روی close کلیک می کنید.
حال فایل excel خود را باز می کنیم که جدول ها در آن export شده اند. در اینجا ما رکوردها را در فایلی به نام Data ذخیره کردیم.
می توانید هر دو جدول (Product1 و Trainee1) را مشاهده نمایید که مقادیر انتخاب شده از دیتابیس ما در فایل Data با فرمت excel ذخیره شده است.
موفق باشید !
با سلام و خسته نباشید ممنون از سایت خوب تون
من یه سوال دارم اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
آیا میتونیم از یه نرم افزار Sql server داده هارو گرفت و به Excel داد؟ بعد بگین هر مثلا پنج دقیقه یه دفعه اون داده ها آبدیت بشه؟؟ اگه میشه چه جوریه؟؟
۵
مقاله فوق همین کاری را انجام میدهد که شما نیاز دارید.
برای هر ۵ دقیقه نیاز به یک اپلیکشن دارید که در سایت موجوده
۶