در این مقاله خواهیم آموخت که چگونه میتوانیم یک گزارش HTML با استفاده از کد درون خطی در ASP.NET داشته باشیم.در یکی از مقاله های قبلی ، من به توضیح تفاوت های بین کد های درون خطی و Code Behind پرداختم ، در این مقاله ما با استفاده از کد های درون خطی به ایجاد یک گزارش HTML خواهیم پرداخت. با من در ادامه همراه باشید …
گام اول
ابتدا یک وب سایت خالی در ویژوال استودیوی خود بسازید.
حال بر روی نام وب سایت خود کلیک کنید و یک صفحه ی وب جدید اضافه کنید. اما در حین افزودن این صفحه ی جدید مطمئن باشید که تیک گزینه ی Place Code in Separate File را برداشته اید ، در غیر اینصورت کد های درون خطی نخواهیم داشت.
گام دوم
حال یک دیتابیس با هر نامی بسازید و یک جدول در آن ایجاد کنید. مقداری ورودی در این جدول جدید وارد کنید و ان را ذخیره نمایید. در زیر من یک دیتابیس به نام Test ساخته ام و جدولی که به آن اضافه شده است Employee نام دارد.
حال در ویژوال استودیو این دیتابیس را با افزودن از طریق Server Explorer ، اضافه کنید. همه ی جزئیات لازم را برای برقرای ارتباط کانکشن ارائه دهید.
گام سوم
حال احتیاج به افزودن یک کلاس به منظور ایجاد ارتباط آن با این دیتابیس میباشد. به این منظور دوباره بر روی وب سایت تان راست کلیک کنید و بر روی گزینه ی Add New Item و سپس افزودن کلاس کلیک کنید.
در این کلاس ، یک Connection ایجاد خواهد شد که به ما در دریافت داده از دیتابیس کمک میکند. در اینجا تابع connectme برای ایجاد Connection با دیتابیس و تابع getvalue برای خواندن داده از دیتابیس استفاده میشود.
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Web; using System.Data.SqlClient; public class callme { public SqlConnection x = new SqlConnection(); public SqlCommand y = new SqlCommand(); public SqlDataReader z; public void connectme() { x.Close(); x = new SqlConnection(@"Data Source=MCNDESKTOP20;Initial Catalog=test;User ID=sa;Password=**********"); x.Open(); } public void getvalue(string task) { connectme(); y = new SqlCommand(task, x); z = y.ExecuteReader(); } }
گام چهارم
حال باید به قسمت کدزنی صفحه بروید ، سپس بر روی صفحه ی Design دوبار کلیک کنید ؛ با دوبار کلیک هیچ صفحه ی جدیدی باز نخواهد شد زیرا در اینجا در حال استفاده از کد های درون خطی هستیم. اکنون در صفحه ی aspx کلاسی که در بالا ساخته ایم را فراخوانی میکنیم ، این کار میتواند به راحتی با کشیدن و رها کردن کلاس در بخش head انجام شود.
حال ما یک شئ از این کلاس میسازیم زیرا در حال استفاده از تابعی هستیم که در کلاس اعلام شده است ؛ و پس از آن با استفاده از این توابع ما داده های دیتابیس را در فرمت جدول نمایش میدهیم.
<%@ Page Language="C#" %> <!DOCTYPE html> <script runat="server"> </script> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head runat="server"> <title></title><a href="App_Code/Class1.cs">App_Code/Class1.cs</a> </head> <body> <form id="form1" runat="server"> <div> <center> <%callme me = new callme(); %> <table border="2"> <tr><td><% me.connectme(); me.getvalue("SELECT [ID],[Name],[Salary],[Designation] FROM [Employee]"); if (me.z.HasRows) { while (me.z.Read()) { string id = me.z["ID"].ToString(); string name = me.z["Name"].ToString(); string salary = me.z["Salary"].ToString(); string desig = me.z["Designation"].ToString(); %></td></tr> <tr><td>ID: </td><td><%=id%></td></tr> <tr><td>Name: </td><td><%= name %></td></tr> <tr><td>Salary: </td><td><%= salary %></td></tr> <tr><td>Designation: </td><td><%= desig %></td></tr> <tr> </center> <%} } %></tr> </table> </div> </form> </body> </html>
گام پنجم
حال اگر ما برنامه مان را debug کنیم ، خروجی مانند زیر خواهیم داشت :
امیدوارم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.
سوالات خودتون رو با من در میان بگذارید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.